Työtuolimallistostamme löytyy jokaiselle sopiva työtuoli. Mallisto koostuu perinteisistä ja KULIK ERGONOMIA -työtuoleista.

Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairauspoissaoloista merkittävä osa johtuu tuki- ja liikuntaelinten sairauksista. Ergonominen työtuoli ei ainoastaan anna käyttäjälleen mukavuutta istumiseen vaan vaikuttaa myös laajemmin fyysiseen ja henkiseen terveyteen lisäten merkittävästi käyttäjän työtehoa ja työssä viihtyvyyttä. Tämän vuoksi ergonomisiin työtuoleihin kannattaa panostaa!

KULIK ERGONOMIA -työtuolit

Maahantuomamme KULIK ERGONOMIA -työtuolit on suunniteltu kestämään kovaakin kulutusta ja ne valmistetaan italialaisen yhteystyökumppanimme tehtaalla. Työtuolit on suunniteltu italialaisten huippusuunnittelijoiden toimesta ja ne erottuvat muista markkinoilla olevista tuoleista erittäin hyvän ergonomian lisäksi hienolla muotuiluillaan.

Tuolit valmistetaan mallista riippuen aidosta nahasta, econahasta tai kankaasta. Lisäksi ne ovat saatavilla myös rei'itetyllä econahalla valmistettuna. Kaikkien tuolien selkänojaan on myös saatavilla yrityksen logo.

KULIK ERGONOMIA -työtuolien ergonomia ominaisuudet:kulik ergonomia

PERINTEISET TYÖTUOLIT

Valikoimastamme löytyy myös erilaisia perinteisiä työtuolimalleja. Perinteisten työtuolien mallistossa ei ole niin kattavaa muokkausmahdollisuutta kuin Kulik ergonomia -työtuoleissa. Perinteiset työtuolit ovat myöskin laadukkaita ja kulutusta kestäviä.