PalvelupisteToteutamme myymälöiden, toimistojen ja vaikka ravintoloiden baaritiskit joko arkkitehdin suunnitelman tai oman suunnitelmamme mukaisesti. Asiakas on aina mukana suunnittelussa ja materiaalien valinnassa. Kaikki suunnitelmamme hyväksytetään asiakkaalle ennen lopullista tuotantoa ja kasausta.

Kalusteiden suunnittelussa otamme huomioon myös henkilökunnan työergonomian ja pyrimme luomaan kalusteita käyttäville heitä mahdollisimman vähän rasittavat työskentelyasennot.

Erotuksena markkinoilla yleisesti oleviin vastaaviin kalusteisiin on, että kalusteemme tehdään aina mittatilaustyönä. Mittatilaustyönä tehtävien kalusteiden yhtenä merkittävänä etuna on, että esimerkiksi mahdollisesti pinnassa menevät putket saadaan koteloitua kalusteiden sisään, jolloin tilan neliöt saadaan hyötykäyttöön. ja "hukkaneliöitä" ei juurikaan jää. Kalusteiseen voidaan myös jo valmistusvaiheessa tehdä erilaisia työpisteitä tarpeen mukaisesti.

Kalusteet valmistetaan tarkoituksen mukaisista materiaaleista ja ne täyttävät tarvittaessa elintarvikehygienia vaatimukset.