Kotimaista designia edustava OIVA -sarja on Minna Haapakosken meille suunnittelema kalustemallisto, jonka pöydät olivat esillä HABITARE 2015 -messuilla. Mallistoon kuuluu tällä hetkellä iso-OIVA ja pikku-OIVA -pöydät sekä näyttävä senkki, joka on saatavilla kahdella eri leveydellä.

Tuotteet toimitetaan lähimpään postiin postiennakkopakettina tai muuten erikseen sovittavalla tavalla. Postilla toimitettuna pöydän jalat tulee kiinnittää itse, Senkki toimitetaan valmiiksi kasattuna.

OIVA pöydät

Pöydät ovat saatavana massiivi koivusta, massiivi tammesta, massiivi saarnista, maalattuna massiivi koivuista sekä maalatusta mdf-levystä valmistettuna. Massiivipuusta valmistetut pöydät on käsitelty värittömällä puuvahalla.

Iso-OIVA -pöydän halkaisija on 60 cm ja korkeus 50 cm. Pikku-OIVA -pöydän halkaisija on 35 cm ja korkeus 42 cm.

OIVA senkki

OIVA senkki on tyylikäs ja hieman retrohenkinen senkkisarja. Senkit valmistetaan pöytien tavoin massiivipuusta ja ne ovat saatavilla saarnista, koivusta, tammesta, maalatusta koivusta tai maalatusta mdf-levystä valmistettuna. Laatikostot valmistetaan koivuvaneerista ja näin ollen ne kestävät kovemmankin kulutuksen. Massiivipuusta valmistetut senkit on käsitelty värittömällä puuvahalla.Ovien ja laatikostojen lähes äänetön sulkeutuminen on toteutettu laadukkaidet hidastusominaisuuden sisältävien saranoiden ja kiskojen avulla. Takaseinä valmistetaan myös valitusta materiaalista, jolloin senkkiä voi käyttää myös tilan jakajana.

Senkkeihin on valmistusvaiheessa mahdollista tehdä takaseinään johtoreikä johtoja varten. Myöhemmin rei'än tekeminen ei onnistu eli tämä rei'än tarpeellisuus tulee tietää jo tilausvaiheessa.

Isomman senkin leveys on 160 cm, syvyys 40 cm ja korkeus 60 cm. Pienemmän senkin leveys on 80,8 cm, syvyys 40 cm ja korkeus 60 cm. Isompi senkki on saatavilla laatikoilla, kaapeilla tai molemmilla. Pienempi senkki on saatavilla niin ikään kaapeilla tai laatikoilla.